Beneficis de menjar carn a la brasa

Menú diario Canyelles

Des de Cal Manelet et donarem uns quants de beneficis que aporta menjar carn a la brasa y la millor manera de cuinar-la respecte a altres.

Entre els molts avantatges de preparar els aliments com ho fem a Cal Manelet, pots trobar els següents:

Es pot cuinar a l’aire lliure, mantenint així la cuina neta. A més, aporta un ambient més relaxant i agradable. Quan es cuina d’aquesta manera, no es requereix gaire preparació, ja que les brases s’encarregaran de fer la major part de la feina.

Si cuines verdures a la brasa, conservaran la seva humitat. Les patates o els moniatos són verdures perfectes per cuinar d’aquesta manera. Una manera ideal de cuinar-lo és amb broquetes, perquè resulta més fàcil donar-los volta.

La avantatge és que per cuinar qualsevol tipus d’aliment a la brasa, només farà falta una mica de sal i oli ja que és una cuina fàcil, a més de saludable i barata.

En definitiva, cuinar a la brasa permetrà menjar qualsevol mena d’aliment de forma fàcil, barata i saludable. A més, les brases realcen el sabor dels aliments i mantenen les seves propietats. Per tant, no dubtis en passar-te per Cal Manelet per provar els nostres plats elaborats a la brasa.

Vols provar els millors plats de carn a la brasa?

Estarem encantats d’atendre’t i oferir-te el millor de la gastronomia catalana, caragols a la llauna, calçotadas i tenim també menús diaris

Com cuinar els calçots?

Com cuinar els calçots?

A Cal Manelet Restaurant sabem que hi ha moltes maneres de cuinar els calçots, però la millor indiscutiblement a part de ser la tradicional és fer-los a la brasa. Però no a la brasa tal com ens imaginem sinó al foc de branquillons de cep, que és la forma original de...

Llegir més
Beneficis dels cargols per a la salut

Beneficis dels cargols per a la salut

Els cargols es troben a tot arreu i encara que a la majoria dels jardiners no els agraden, els cargols són un menjar culinari, encara que no apte per a tots els gustos. Tot i que repugnants per a moltes persones, els cargols es consumeixen a tot el món i són molt...

Llegir més
10 plats típics de la cuina catalana

10 plats típics de la cuina catalana

Pa amb tomàquet Un dels aperitius més comuns a qualsevol taula catalana consisteix en una llesca de pa untada tomàquet, amb una mica de sal i oli. Pot acompanyar embotits com el fuet, verdures rostides o peix adobat.   Calçots amb salsa romesco Els darrers mesos...

Llegir més