Descobreix l’Experiència Única de les Calçotades a Cal Manelet, Canyelles

Calçotada-Valls-tarragona

Benvinguts a Cal Manelet, el racó culinari que ha delectat els amants de la tradició catalana des del 1992! En aquest bloc, us convidem a submergir-vos en la deliciosa temporada de calçots al nostre restaurant, on l’autenticitat i la qualitat es fusionen per crear moments gastronòmics inoblidables.

Un cop d’ull a Cal Manelet:

El nostre restaurant, ubicat a Canyelles, s’enorgulleix d’oferir una experiència gastronòmica única. Amb un equip de xefs apassionats i experimentats, ens dediquem a preservar els sabors tradicionals que han captivat generacions.

Menús que Captivan:

A Cal Manelet, cada plat explica una història de tradició i qualitat. Des d’exquisides paelles fins a guisats saborosos i carns a la graella, el nostre menú està dissenyat per satisfer fins i tot els paladars més exigents. Descobreix la rica cuina tradicional de la regió a cada mos.

Calçotades de Somni:

La temporada de calçots és un moment especial a Cal Manelet. Et convidem a gaudir dels nostres menús especials de calçotades, on podràs assaborir aquesta deliciosa tradició culinària catalana a la seva plenitud. Acompanyats d’irresistibles salses i guarnicions, els nostres calçots us transportaran a una experiència única.

En essència, els calçots són brots tendres de ceba cultivats de manera específica per a aquesta celebració. La temporada de calçots, que inclou des de finals de l’hivern fins a mitjan primavera, marca el moment perfecte per gaudir d’aquest festí culinari. La calçotada es converteix en una experiència social única, on amics i familiars es reuneixen al voltant d’una graella per rostir els calçots. Aquests se serveixen acompanyats de la famosa salsa romesco, creant una combinació irresistible de sabors. A més dels calçots, el festí sol incloure altres plats tradicionals, com ara carns a la brasa i crema catalana de postres. Les calçotades no només ofereixen un banquet deliciós, sinó que també encapsulen l’essència de la cultura catalana, on el dinar es converteix en una celebració compartida plena d’alegria i connexió.

Experiències Personalitzades:

No només som un lloc per a comensals individuals, sinó que també oferim serveis per a esdeveniments especials. Des de celebracions íntimes fins a esdeveniments més grans com casaments o aniversaris, el nostre equip està preparat per ajudar-te a crear una experiència personalitzada que s’adapti a les teves necessitats.

Explora Les nostres Xarxes Socials:

Estigues al dia amb les nostres propostes diàries i esdeveniments especials seguint-nos a Facebook. A Cal Manelet, ens encanta sorprendre’t, i els nostres menús canvien i s’ajusten per oferir-te sempre alguna cosa nova i deliciós.

L’origen del calçots

L’origen del calçots

Els calçots, aquesta deliciosa i peculiar varietat d'enceba, han transcendit les fronteres culinàries per convertir-se en una icona de la gastronomia catalana i una experiència social que uneix les persones al voltant d'una taula. Aquest menjar s'ha guanyat el seu...

Llegir més
L’origen dels menús

L’origen dels menús

L'origen dels menús es remunta a l'antiguitat, quan les societats van començar a organitzar menjars més estructurats i formals. Tot i que no hi ha un moment o lloc específic on es pugui dir que es van crear els primers menús, es pot trobar evidència de la seva...

Llegir més
Diferencies de la carn a la brasa i a la plancha

Diferencies de la carn a la brasa i a la plancha

Tant la carn a la brasa com la carn a la plancha tenen els seus propis avantatges i característiques distintives. A continuació, es presenten alguns avantatges de cada mètode de cocció: ·Avantatges de la carn a la brasa: Sabor fumat: La carn a la brasa es cuina...

Llegir més