Restaurant a Canyelles Cal Manelet

Restaurant a Canyelles amb tradició i encant

Restaurant a Canyelles exterior

El restaurant a Canyelles Cal Manelet

Situat al bonic poble de Canyelles el nostre restaurant es va inaugurar l’estiu de l’any 1992. Enclavat en una petita vall encerclada de turons suaus al bell mig del Gran Penedès. El seu enllaç amb la que enfila cap a Sant Pere de Ribes i Sitges, ocupa el lloc d’una antiga casa pairal del s.XVIII. La casa ja durant la dècada de 1950 havia funcionat com a casa de menjars amb el nom de “Bar el Parador”.

Prova els sabors de tota la vida a Cal Manelet, el teu restaurant de menjar català a Canyelles. T’oferim el millor de la gastronomia mediterrània amb uns increïbles plats típics de la cuina tradicional catalana que t’encantaran.

Restaurant a Canyelles amb ambient tradicional

El respecte per aquest ambient tradicional a l’hora de condicionar el local i els seus menjadors es veu primera vista. El tracte familiar i acollidor als nostres clients ens caracteritza. L’àmplia i curosa carta que ofereix el nostre restaurant a Canyelles, fa que tant una reunió familiar com un dinar de feina o una vetllada esdevinguin quelcom més que un pur refrigeri. Tot això sense oblidar els nostres esmorzars de ganivet i forquilla.

Restaurant a Canyelles interior
Restaurant a Canyelles productes frescos i de qualitat bolets

Cuina casolana i productes frescos de temporada

Cal Manelet està basat en dos eixos principals, com són la cuina tradicional casolana i els productes de temporada (cargols a la llauna, calçots, rovellons, carxofes, etc.), la nostra carta combina el peix i carns a la brasa. També l’elaboració a la brasa, al forn i a la llosa. Tot això per donar com a resultat plats d’una delicadesa i rotunditat absolutes.

Una senzilla mostra d’aquests ens revela, per exemple, la presència de l’espatlla de xai al forn, els caragols a la llauna o dos plats de la terra: el xató i el bull de tonyina.

Coneix els nostres plats

La cuina tradicional catalana és molt rica i variada, i es caracteritza per fer servir ingredients frescos i de temporada. Alguns dels plats més populars inclouen l’escudella i la carn d’olla, una sopa de carn i verdures amb galets; el bacallà a la catalana, una preparació de bacallà amb tomàquet, pebrot i ceba; l’escalivada, una amanida de pebrots, albergínies i ceba rostits; i la crema catalana, unes postres cremoses de rovell d’ou i sucre cremat. La cuina catalana és una mostra de la riquesa i la diversitat culinària d’Espanya.

Visita la nostra carta per conèixer els plats de Cal Manelet

 

carnes a la brasa en Vilanova y la Geltrú
Restaurant a Canyelles productes frescos i de qualitat bolets

Reserva i no et quedis sense lloc

Al nostre encantador restaurant a Canyelles us oferim una experiència gastronòmica única que segurament delectarà els seus sentits. El nostre equip de xefs experts prepara plats exquisits que combinen tradició i creativitat utilitzant els ingredients més frescos i locals. Des delicioses tapes fins a exquisits plats principals i postres irresistibles, cada mos és una mostra de la passió que posem a la nostra cuina. A més, el nostre servei atent i amable assegurarà que gaudeixin d’una vetllada inoblidable. Us convidem a fer la vostra reserva i permetre’ns oferir-vos una experiència culinària inoblidable al nostre acollidor restaurant de Canyelles. Esperem donar-vos la benvinguda ben aviat! Truca’ns al 699 54 44 24 o contacta’ns a través del nostre correo electrónico.