Restaurant a Canyelles

Restaurant a Canyelles amb tradició i encant

exterior restaurant a Canyelles Cal Manelet

El restaurant Cal Manelet a Canyelles

Situat al bonic poble de Canyelles nostre restaurant es va inaugurar l’estiu de l’any 1992. Enclavat en una petita vall encerclada de turons suaus al bell mig del Gran Penedès, i el seu enllaç amb la que enfila cap a Sant Pere de Ribes i Sitges, ocupa el lloc d’una antiga casa pairal del s.XVIII, que ja durant la dècada de 1950 havia funcionat com a casa de menjars amb el nom de Bar el Parador.

Ambient tradicional

El respecte per aquest ambient tradicional a l’hora de condicionar el local i els seus menjadors; el tracte familiar i acollidor als nostres clients i, és clar, l’àmplia i curosa carta que els ofereix, fa que tant una reunió familiar com un dinar de feina o una vetllada esdevinguin quelcom més que un pur refrigeri, sense oblidar els nostres esmorzars de ganivet i forquilla.

interior restaurant a Canyelles
ingredients frescos al nostre restaurant Cal Manelet

Cuina casolana i productes frescos de temporada

Basada en dos eixos principals, com són la cuina tradicional casolana i els productes de temporada (calçots, rovellons, carxofes, etc.), la nostra carta combina el peix i la carn, i també l’elaboració a la brasa, al forn i a la llosa, fet que dóna com a resultat plats d’una delicadesa i rotunditat absolutes.

Una senzilla mostra d’aquests ens revela, per exemple, la presència de l’espatlla de xai al forn, els caragols a la llauna o dos plats de la terra: el xató i el bull de tonyina.

Coneix els nostres plats

Visita la nostra carta per conèixer els plats de Cal Manelet