La nostra carta

Els millors plats de la cuina tradicional, brasa i productes de temporada

Cuina a la brasa

Carns a la brasa i rovellons de proximitat a la brasa

Desde lo mes sencill i saborós

Tapes i llesques catalanes

Fresc i autèntic

Els millors ingredients frescos de proximitat

restaurant tradicional cal Manelet ingredients frescos y de temporada

CARAGOLS A LA LLAUNA

Plats Recomanats

Pop a la Gallega
Espatlla de Xai al Forn
Sarsuela de Peix i Marisc
Cargols a la Llauna

Entrants

Amanida Catalana
Amanida de fruita amb foie
Amanida de formatge de cabra
Xató
Picadet de la casa
Esqueixada de bacallà
Entrant Cal Manelet
Torrades amb pernil ibèric
Torradetes d’ibèrics
Torradetes d’escalivada amb bacallà i anxoves
Entremès variat
Musclos a la marinera
Cloïsses a la marinera

Primers

Cargols a la llauna
Escudella catalana
Coca d’escalivada i botifarra
Meló amb pernil del país
Canelons gratinats
Escalivada
Còctel de gambes

Plats amb productes frescos de proximitat

Arrossos

Paella mixta
Paella de marisc
Caldereta de llamàntol
Arròs negre
Fideuada

Els millors arrossos al foc 

Carpaccios

Carpaccio de bacallà
Carpaccio de salmó
Carpaccio de bou
Carpaccio de pop
Carpaccio de gambes

A la brasa

Xai a la brasa amb guarnició
Botifarra amb mongetes
Entrecot a la brasa amb guarnició
Filet de vedella a la brasa amb guarnició
Conill a la brasa
Graellada de carn
Llonza de bou a la brasa amb guarnició
Pollastre a la brasa amb guarnició
Magret d’ànec a la brasa

restaurant tradicional cal Manelet ingredients frescos y de temporada

Saboroses carns a la brasa

restaurant tradicional cal Manelet ingredients frescos y de temporada

Plats de Forquilla i Ganivet

Espatlla de xai al forn
Conill amb caragols
Conill a l’all
Ànec amb prunes i pinyons
Cabrit arrebossat

Peixos

Bacallà a la catalana
Bacallà amb samfaina
Bacallà a llauna
Bacallà al pil-pil
Bacallà a la planxa

Llenguado amb ametlles
Orada al forn
Rap a la marinera
Sípia a la planxa
Lluç a la planxa
Plat combinat de peix
Sarsuela de peix i marisc