Beneficis de cuinar a la brasa

Cuinar a la brasa és una tècnica culinària popular a tot el món. A més de ser una forma deliciosa de preparar aliments, també té una sèrie de beneficis per a la salut. Aquí te’n deixem alguns:

 

  • Reducció del greix: en cuinar a la brasa, el greix es fon i cau a les brases, la qual cosa significa que els aliments tenen menys greix i són més saludables.
  • Conserva els nutrients: la cocció a la brasa manté els nutrients als aliments, cosa que significa que són més saludables que altres mètodes de cocció.
  • Sabor i aroma: cuinar a la brasa aporta un sabor i aroma fumat i deliciós als aliments, cosa que els fa més atractius i apetitosos.
  • Versatilitat: es pot cuinar a la brasa una gran varietat d’aliments, des de carns i peixos fins a vegetals i fruites, cosa que significa que hi ha moltes opcions saludables per triar.
  • Reducció de les calories: en cuinar a la brasa, s’evita la necessitat de fer servir olis o mantega, cosa que redueix el contingut de calories dels aliments.
  • Socialització: cuinar a la brasa és una activitat social, cosa que significa que es pot gaudir de la companyia d’amics i familiars mentre es cuina un menjar saludable i deliciós.
beneficis de cuinar a la brasa

Vine a tastar les nostres delicioses carns a la brasa!

Tenim una amplia carta amb les millors peces de carn de màxima qualitat.

Origen dels calçots

Origen dels calçots

l'origen dels calçots, aquesta deliciosa i peculiar varietat d'enceba, han transcendit les fronteres culinàries per convertir-se en una icona de la gastronomia catalana i una experiència social que uneix les persones al voltant d'una taula. Aquest menjar s'ha guanyat...

Llegir més
L’origen dels menús

L’origen dels menús

L'origen dels menús es remunta a l'antiguitat, quan les societats van començar a organitzar menjars més estructurats i formals. Tot i que no hi ha un moment o lloc específic on es pugui dir que es van crear els primers menús, es pot trobar evidència de la seva...

Llegir més