Les 6 raons per sortir a dinar fora de casa

A continuació des de Cal Manelet t’expliquem les sis raons per sortir a dinar fora:

 

  • No t’has de preocupar per què preparar. Segur que no pensar per un dia què fer de menjar et vindrà genial. A més, en aquestes ocasions sempre temem que els nostres plats no resultin a gust de tothom.
  • Seràs un/a més. Si esteu de celebració ho esteu tots, oi? Escull entre els millors restaurants per a celebracions a Canyelles i deixa de preocupar-te perquè tot estigui correcte i gaudeix de la xerrada i el bon ambient. És un dia especial!
  • Degustaràs plats que no faries a casa. Amb el ritme de vida tan atrafegat que portes, sortir a dinar fora de casa et permetrà menjar plats que, per requerir més elaboració, no prepares a casa. A més, la cuina té tants sabors que de vegades cal sortir per poder descobrir-los i, per què no, després donar-los el teu toc personal a casa.
  • Sortiràs de la rutina. Moltes vegades creiem que per estar de celebració sortim de la rutina, però en realitat quan la celebració és a casa nostra, l’únic que ens aporta és feina i més feina. Sal de casa, segur que quan tornis et sentiràs genial en veure que tot segueix net!
  • Gaudiràs dels teus amics o familiars. Moltes vegades, degut a la nostra feina o als nens, no podem gaudir dels nostres amics o familiars com ens agradaria. Surt i gaudeix-ne com et mereixes!
  • Els petits ho passaran bomba. Si tens fills segur que els encantarà tastar coses que no acostumen a menjar a casa.

Vols tastar els millors plats de cuina tradicional?

Estarem encantats d’atendre’t i oferir-te el millor de la gastronomia catalana, cargols a la llauna, calçotades i també tenim menús diaris.

L’origen del calçots

L’origen del calçots

Els calçots, aquesta deliciosa i peculiar varietat d'enceba, han transcendit les fronteres culinàries per convertir-se en una icona de la gastronomia catalana i una experiència social que uneix les persones al voltant d'una taula. Aquest menjar s'ha guanyat el seu...

Llegir més
L’origen dels menús

L’origen dels menús

L'origen dels menús es remunta a l'antiguitat, quan les societats van començar a organitzar menjars més estructurats i formals. Tot i que no hi ha un moment o lloc específic on es pugui dir que es van crear els primers menús, es pot trobar evidència de la seva...

Llegir més