Restaurant a Canyelles Cal Manelet

Restaurante en Canyelles con tradición y encanto

Restaurant a Canyelles exterior

El restaurante Cal Manelet en Canyelles

Situat al bonic poble de Canyelles el nostre restaurant es va inaugurar l’estiu de l’any 1992. Enclavat en una petita vall encerclada de turons suaus al bell mig del Gran Penedès. El seu enllaç amb la que enfila cap a Sant Pere de Ribes i Sitges, ocupa el lloc d’una antiga casa pairal del s.XVIII. La casa ja durant la dècada de 1950 havia funcionat com a casa de menjars amb el nom de “Bar el Parador”.

Prova els sabors de tota la vida a Cal Manelet, el teu restaurant de menjar català a Canyelles. T’oferim el millor de la gastronomia mediterrània amb uns increïbles plats típics de la cuina tradicional catalana que t’encantaran.

Ambiente tradicional

El respecte per aquest ambient tradicional a l’hora de condicionar el local i els seus menjadors es veu primera vista. El tracte familiar i acollidor als nostres clients ens caracteritza. L’àmplia i curosa carta que ofereix el nostre restaurant a Canyelles, fa que tant una reunió familiar com un dinar de feina o una vetllada esdevinguin quelcom més que un pur refrigeri. Tot això sense oblidar els nostres esmorzars de ganivet i forquilla.

Restaurant a Canyelles interior
Restaurant a Canyelles bolets

Cocina casera y productos frescos de temporada

Basada en dos eixos principals, com són la cuina tradicional casolana i els productes de temporada (calçots, rovellons, carxofes, etc.), la nostra carta combina el peix i la carn. També l’elaboració a la brasa, al forn i a la llosa. Tot això per donar com a resultat plats d’una delicadesa i rotunditat absolutes.

Una sencilla muestra de estos nos revela, por ejemplo, la presencia de la espalda de cordero al horno, los caracoles a la lata o dos platos de la tierra: el xató y el hervido de atún (Bull de tonyna).

Coneix els nostres plats

La cuina tradicional catalana és molt rica i variada, i es caracteritza per fer servir ingredients frescos i de temporada. Alguns dels plats més populars inclouen l’escudella i la carn d’olla, una sopa de carn i verdures amb galets; el bacallà a la catalana, una preparació de bacallà amb tomàquet, pebrot i ceba; l’escalivada, una amanida de pebrots, albergínies i ceba rostits; i la crema catalana, unes postres cremoses de rovell d’ou i sucre cremat. La cuina catalana és una mostra de la riquesa i la diversitat culinària d’Espanya.

Visita la nostra carta per conèixer els plats de Cal Manelet