Restaurant a Canyelles Cal Manelet

Restaurante en Canyelles con tradición y encanto

exterior restaurant a Canyelles Cal Manelet

El restaurante Cal Manelet en Canyelles

Situat al bonic poble de Canyelles el nostre restaurant es va inaugurar l’estiu de l’any 1992. Enclavat en una petita vall encerclada de turons suaus al bell mig del Gran Penedès. El seu enllaç amb la que enfila cap a Sant Pere de Ribes i Sitges, ocupa el lloc d’una antiga casa pairal del s.XVIII. La casa ja durant la dècada de 1950 havia funcionat com a casa de menjars amb el nom de “Bar el Parador”.

Ambiente tradicional

El respecte per aquest ambient tradicional a l’hora de condicionar el local i els seus menjadors es veu primera vista. El tracte familiar i acollidor als nostres clients ens caracteritza. L’àmplia i curosa carta que ofereix el nostre restaurant a Canyelles, fa que tant una reunió familiar com un dinar de feina o una vetllada esdevinguin quelcom més que un pur refrigeri. Tot això sense oblidar els nostres esmorzars de ganivet i forquilla.

interior restaurant a Canyelles
ingredients frescos al nostre restaurant Cal Manelet

Cocina casera y productos frescos de temporada

Basada en dos eixos principals, com són la cuina tradicional casolana i els productes de temporada (calçots, rovellons, carxofes, etc.), la nostra carta combina el peix i la carn. També l’elaboració a la brasa, al forn i a la llosa. Tot això per donar com a resultat plats d’una delicadesa i rotunditat absolutes.

Una sencilla muestra de estos nos revela, por ejemplo, la presencia de la espalda de cordero al horno, los caracoles a la lata o dos platos de la tierra: el xató y el hervido de atún (Bull de tonyna).

Coneix els nostres plats

Visita la nostra carta per conèixer els plats de Cal Manelet

 

restaurant a canyelles