Beneficis de menjar carn a la brasa

Des de Cal Manelet et donarem uns quants de beneficis que aporta menjar carn a la brasa y la millor manera de cuinar-la respecte a altres.

Entre els molts avantatges de preparar els aliments com ho fem a Cal Manelet, pots trobar els següents:

Es pot cuinar a l’aire lliure, mantenint així la cuina neta. A més, aporta un ambient més relaxant i agradable. Quan es cuina d’aquesta manera, no es requereix gaire preparació, ja que les brases s’encarregaran de fer la major part de la feina.

Si cuines verdures a la brasa, conservaran la seva humitat. Les patates o els moniatos són verdures perfectes per cuinar d’aquesta manera. Una manera ideal de cuinar-lo és amb broquetes, perquè resulta més fàcil donar-los volta.

La avantatge és que per cuinar qualsevol tipus d’aliment a la brasa, només farà falta una mica de sal i oli ja que és una cuina fàcil, a més de saludable i barata.

En definitiva, cuinar a la brasa permetrà menjar qualsevol mena d’aliment de forma fàcil, barata i saludable. A més, les brases realcen el sabor dels aliments i mantenen les seves propietats. Per tant, no dubtis en passar-te per Cal Manelet per provar els nostres plats elaborats a la brasa.

Vols provar els millors plats de carn a la brasa?

Estarem encantats d’atendre’t i oferir-te el millor de la gastronomia catalana, caragols a la llauna, calçotadas i tenim també menús diaris

¿Cómo se cultivan los calçots?

¿Cómo se cultivan los calçots?

Los calçots son una variedad de cebolla tierna típica de Cataluña y su cultivo es similar al de la cebolla común. A continuación desde Cal Manelet os presentamos los pasos generales para cultivar calçots: Preparación del terreno: los calçots prefieren un suelo bien...

Llegir més
Beneficios de cocinar a la brasa

Beneficios de cocinar a la brasa

Cocinar a la brasa es una técnica culinaria popular en todo el mundo. Además de ser una forma deliciosa de preparar alimentos, también tiene una serie de beneficios para la salud. Aquí te dejamos algunos de ellos:   Reducción de la grasa: al cocinar a la brasa,...

Llegir més
¿Cómo cocinar los calçots?

¿Cómo cocinar los calçots?

En Cal Manelet Restaurant sabemos que hay muchas maneras de cocinar los calçots pero la mejor indiscutiblemente aparte de ser la tradicional es hacerlos a la brasa. Pero no a la brasa tal y como nos imaginamos sino al fuego de branquillones de cepa, que es la forma...

Llegir més