Beneficis de menjar carn a la brasa

Menú diario Canyelles

Des de Cal Manelet et donarem uns quants de beneficis que aporta menjar carn a la brasa y la millor manera de cuinar-la respecte a altres.

Entre els molts avantatges de preparar els aliments com ho fem a Cal Manelet, pots trobar els següents:

Es pot cuinar a l’aire lliure, mantenint així la cuina neta. A més, aporta un ambient més relaxant i agradable. Quan es cuina d’aquesta manera, no es requereix gaire preparació, ja que les brases s’encarregaran de fer la major part de la feina.

Si cuines verdures a la brasa, conservaran la seva humitat. Les patates o els moniatos són verdures perfectes per cuinar d’aquesta manera. Una manera ideal de cuinar-lo és amb broquetes, perquè resulta més fàcil donar-los volta.

La avantatge és que per cuinar qualsevol tipus d’aliment a la brasa, només farà falta una mica de sal i oli ja que és una cuina fàcil, a més de saludable i barata.

En definitiva, cuinar a la brasa permetrà menjar qualsevol mena d’aliment de forma fàcil, barata i saludable. A més, les brases realcen el sabor dels aliments i mantenen les seves propietats. Per tant, no dubtis en passar-te per Cal Manelet per provar els nostres plats elaborats a la brasa.

Vols provar els millors plats de carn a la brasa?

Estarem encantats d’atendre’t i oferir-te el millor de la gastronomia catalana, caragols a la llauna, calçotadas i tenim també menús diaris

Diferencies de la carn a la brasa i a la plancha

Diferencies de la carn a la brasa i a la plancha

Tant la carn a la brasa com la carn a la plancha tenen els seus propis avantatges i característiques distintives. A continuació, es presenten alguns avantatges de cada mètode de cocció: ·Avantatges de la carn a la brasa: Sabor fumat: La carn a la brasa es cuina...

Llegir més
Com es cultiven els calçots?

Com es cultiven els calçots?

Els calçots són una varietat de ceba tendra típica de Catalunya i el seu cultiu és semblant al de la ceba comuna. A continuació des de Cal Manelet us presentem els passos generals per cultivar calçots:   Preparació del terreny: els calçots prefereixen un sòl ben...

Llegir més
Beneficis de cuinar a la brasa

Beneficis de cuinar a la brasa

Cuinar a la brasa és una tècnica culinària popular a tot el món. A més de ser una forma deliciosa de preparar aliments, també té una sèrie de beneficis per a la salut. Aquí te'n deixem alguns:   Reducció del greix: en cuinar a la brasa, el greix es fon i cau a...

Llegir més