Beneficis de menjar carn a la brasa

Des de Cal Manelet et donarem uns quants de beneficis que aporta menjar carn a la brasa y la millor manera de cuinar-la respecte a altres.

Entre els molts avantatges de preparar els aliments com ho fem a Cal Manelet, pots trobar els següents:

Es pot cuinar a l’aire lliure, mantenint així la cuina neta. A més, aporta un ambient més relaxant i agradable. Quan es cuina d’aquesta manera, no es requereix gaire preparació, ja que les brases s’encarregaran de fer la major part de la feina.

Si cuines verdures a la brasa, conservaran la seva humitat. Les patates o els moniatos són verdures perfectes per cuinar d’aquesta manera. Una manera ideal de cuinar-lo és amb broquetes, perquè resulta més fàcil donar-los volta.

La avantatge és que per cuinar qualsevol tipus d’aliment a la brasa, només farà falta una mica de sal i oli ja que és una cuina fàcil, a més de saludable i barata.

En definitiva, cuinar a la brasa permetrà menjar qualsevol mena d’aliment de forma fàcil, barata i saludable. A més, les brases realcen el sabor dels aliments i mantenen les seves propietats. Per tant, no dubtis en passar-te per Cal Manelet per provar els nostres plats elaborats a la brasa.

Vols provar els millors plats de carn a la brasa?

Estarem encantats d’atendre’t i oferir-te el millor de la gastronomia catalana, caragols a la llauna, calçotadas i tenim també menús diaris

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

La cuina tradicional catalana: una cuina amb història

La cuina tradicional catalana: una cuina amb història

Si busques un lloc on menjar la millor cuina tradicional catalana  visita el Restaurant Cal Manelet  Sabies que l’etapa d’or de la nostra cuina va ser durant l’Edat Mitjana? Tots creiem que en aquella època ni tal sols els reis i nobles menjaven correctament,...

leer más
¿Donde comer caracoles a la llauna en Canyelles?

¿Donde comer caracoles a la llauna en Canyelles?

Si buscas el sitio donde comer los mejores caracoles a la llauna en Canyelles visita el Restaurante Cal Manelet  Los caracoles, en catalán cargols, son uno de los platos típicos de la cocina catalana, con claras influencias de la gastronomía francesa. Los...

leer más