Beneficis de menjar carn a la brasa

Des de Cal Manelet et donarem uns quants de beneficis que aporta menjar carn a la brasa y la millor manera de cuinar-la respecte a altres.

Entre els molts avantatges de preparar els aliments com ho fem a Cal Manelet, pots trobar els següents:

Es pot cuinar a l’aire lliure, mantenint així la cuina neta. A més, aporta un ambient més relaxant i agradable. Quan es cuina d’aquesta manera, no es requereix gaire preparació, ja que les brases s’encarregaran de fer la major part de la feina.

Si cuines verdures a la brasa, conservaran la seva humitat. Les patates o els moniatos són verdures perfectes per cuinar d’aquesta manera. Una manera ideal de cuinar-lo és amb broquetes, perquè resulta més fàcil donar-los volta.

La avantatge és que per cuinar qualsevol tipus d’aliment a la brasa, només farà falta una mica de sal i oli ja que és una cuina fàcil, a més de saludable i barata.

En definitiva, cuinar a la brasa permetrà menjar qualsevol mena d’aliment de forma fàcil, barata i saludable. A més, les brases realcen el sabor dels aliments i mantenen les seves propietats. Per tant, no dubtis en passar-te per Cal Manelet per provar els nostres plats elaborats a la brasa.

Vols provar els millors plats de carn a la brasa?

Estarem encantats d’atendre’t i oferir-te el millor de la gastronomia catalana, caragols a la llauna, calçotadas i tenim també menús diaris

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

¿Cómo cocinar los calçots?

¿Cómo cocinar los calçots?

En Cal Manelet Restaurant sabemos que hay muchas maneras de cocinar los calçots pero la mejor indiscutiblemente aparte de ser la tradicional es hacerlos a la brasa. Pero no a la brasa tal y como nos imaginamos sino al fuego de branquillones de cepa, que es la forma...

leer más
Beneficios de los caracoles para la salud

Beneficios de los caracoles para la salud

Los caracoles se encuentran en todas partes y aunque a la mayoría de los jardineros no les gustan, los caracoles son un manjar culinario, aunque no apto para todos los gustos. Aunque repugnantes para muchas personas, los caracoles se consumen en todo el mundo y son...

leer más
10 platos típicos de la cocina catalana

10 platos típicos de la cocina catalana

El mejor restaurante de comida catalana de CanyellesPa amb tomàquet (Pan con tomate) Uno de los aperitivos más comunes en cualquier mesa catalana consiste en una rebanada de pan untada tomate, con una pizca de sal y aceite. Puede acompañarse de embutidos como el fuet,...

leer más