Cargols a la llauna Vilanova i la Geltrú

Si busques el lloc on menjar els millors cargols a la llauna a Vilanova i la Geltrú visita el Restaurant Cal Manelet

 

Els millors cargols a la llauna de Vilanova i la Geltrú

Els cargols, en català cargols, són un dels plats típics de la cuina catalana, amb clares influències de la gastronomia francesa. Els cargols es cuinen col·locats en una safata de llauna d’aquí el nom cargols a la llauna. La llauna es col·loca al forn amb els cargols condimentats i, segons recepta, amb salsa picant.

Si busques un restaurant a Canyelles per menjar aquest plat exquisit de la gastronomia catalana has de visitar Can Manelet.

Els millors cargols a la llauna de Vilanova i la Geltrú al restaurant Cal Manelet

Molts restaurants diuen que serveixen cargols a la llauna encara que, adaptant-se a les cuines actuals, en lloc de fer-los com estan més rics i és típic: a la brasa, els fan al forn. Tots sabem que no és mai el mateix sabor quan enfornem alguna cosa que quan es fa a la brasa.

Al Cal Manelet preparem els cargols a la llauna de la manera més autèntica a la brasa d’un foc de llenya per donar el sabor inimitable de la cuina a la brasa. Els millors cargols de proximitat arriben al nostre restaurant de Canyelles per crear un plat saborós que servim amb dècades d’experiència per aconseguir preparar-lo a la perfecció una vegada i una altra.

Troba el millor del menjar tradicional a Cal Manelet

La cuina de Cal Manelet no es limita als millors cargols, sinó que fent bon ús de les receptes de cuina tradicional catalana casolana i els productes de temporada (calçots, bolets, carxofes, etc.), la carta de Cal Manelet ofereix varietat de plats de peix i carn, elaborats a la brasa, al forn ia la llosa.

Trobaràs a la nostra carta esquena de xai al forn, xató, Bull de tonyna, arrossos i paelles fetes sobre la brasa i menús del dia que ofereixen molt bona relació qualitat preu.

Vols tastar els autèntics Cargols a la llauna a Vilanova i la Geltrú?

Estarem encantats d’atendre’t i oferir-te el millor de la gastronomia catalana, carns a la brasa, calçotades i també tenim menús diaris

Cargols a la llauna Vilanova i la Geltrú

Vine al nostre restaurant a provar el millor cargols a la llauna

Et convidem al nostre encantador restaurant per tastar els millors cargols a la llauna que mai hagis tastat! Al nostre menú, trobaràs aquesta exquisida especialitat catalana, preparada amb cura i amor per la nostra talentosa cuina. Els nostres cargols a la llauna són cuinats amb una recepta tradicional que en realça el sabor únic i els fa irresistiblement deliciosos.

Cada mos et transportarà a l’autèntica essència de la cuina catalana, amb herbes i espècies que desperten els sentits i et fan assaborir la riquesa de la terra. Acompanyats d’una copa de vi local, us assegurem una experiència gastronòmica inoblidable que us deixarà amb ganes de tornar.

El nostre restaurant compta amb un ambient acollidor i un equip amable i atent que s’encarregarà d’oferir-vos una experiència culinària plaent i memorable. Vine amb els teus amics, familiars o parella, i gaudeix d’una vetllada única al nostre establiment.

Reserva ara i deixa’ns consentir-te amb els millors cargols a la llauna al nostre restaurant. T’esperem amb els braços oberts per compartir aquest exquisit plat català amb tu!

Cargols a la llauna Vilanova i la Geltrú
Cargols a la llauna Vilanova i la Geltrú
Diferències de la carn a la brasa i a la planxa

Diferències de la carn a la brasa i a la planxa

Tant la carn a la brasa com la carn a la plancha tenen els seus propis avantatges i característiques distintives. A continuació, es presenten alguns avantatges de cada mètode de cocció: ·Avantatges de la carn a la brasa: Sabor fumat: La carn a la brasa es cuina...

Com es cultiven els calçots?

Com es cultiven els calçots?

Els calçots són una varietat de ceba tendra típica de Catalunya i el seu cultiu és semblant al de la ceba comuna. A continuació des de Cal Manelet us presentem els passos generals per cultivar calçots:   Preparació del terreny: els calçots prefereixen un sòl ben...

Beneficis de cuinar a la brasa

Beneficis de cuinar a la brasa

Cuinar a la brasa és una tècnica culinària popular a tot el món. A més de ser una forma deliciosa de preparar aliments, també té una sèrie de beneficis per a la salut. Aquí te'n deixem alguns:   Reducció del greix: en cuinar a la brasa, el greix es fon i cau a...