por digitalme | Nov 29, 2023 | Sin categoría
Calçotades catalanes cal Manelet Aquesta temporada, si desitges gaudir d’una experiència autèntica de les calçotades catalanes Cal Manelet, situat a Canyelles, un racó encantador on la tradició i la gastronomia es fusionen per crear moments inoblidables. ... por digitalme | Ago 8, 2023 | Sin categoría
l’origen dels calçots, aquesta deliciosa i peculiar varietat d’enceba, han transcendit les fronteres culinàries per convertir-se en una icona de la gastronomia catalana i una experiència social que uneix les persones al voltant d’una taula. Aquest... por digitalme | Jul 7, 2023 | Sin categoría
L’origen dels menús es remunta a l’antiguitat, quan les societats van començar a organitzar menjars més estructurats i formals. Tot i que no hi ha un moment o lloc específic on es pugui dir que es van crear els primers menús, es pot trobar evidència de la... por digitalme | Jun 27, 2023 | Sin categoría
Tant la carn a la brasa com la carn a la plancha tenen els seus propis avantatges i característiques distintives. A continuació, es presenten alguns avantatges de cada mètode de cocció: ·Avantatges de la carn a la brasa: Sabor fumat: La carn a la brasa es cuina... por digitalme | Mar 23, 2023 | Sin categoría
Los calçots son una variedad de cebolleta típica de Cataluña y su cultivo es similar al de la cebolla común. A continuación desde Cal Manelet presentamos los pasos generales para cultivar calçots: Preparación del terreno: los calçots prefieren un suelo bien... por digitalme | Feb 16, 2023 | Sin categoría
Cuinar a la brasa és una tècnica culinària popular a tot el món. A més de ser una forma deliciosa de preparar aliments, també té una sèrie de beneficis per a la salut. Aquí te’n deixem alguns: Reducció del greix: en cuinar a la brasa, el greix es fon i... por digitalme | Nov 11, 2022 | Sin categoría
En Cal Manelet Restaurant sabemos que hay muchas formas de cocinar los calçots, pero la mejor indiscutiblemente aparte de ser la tradicional es hacerlos a la brasa. Pero no a la brasa tal y como nos imaginamos sino al fuego de ramillas de vid, que es la forma original de... por digitalme | Ago 2, 2022 | Sin categoría
Los caracoles se encuentran en todas partes y aunque a la mayoría de los jardineros no les gustan, los caracoles son una comida culinaria, aunque no apta para todos los gustos. Aunque repugnantes para muchas personas, los caracoles se consumen en todo el mundo y son... por digitalme | Ago 2, 2022 | Sin categoría
Pan con tomate Uno de los aperitivos más comunes en cualquier mesa catalana consiste en una rebanada de pan untada tomate, con un poco de sal y aceite. Puede acompañar embutidos como el látigo, verduras asadas o pescado abonado. Calçots con salsa romesco En los últimos meses... por digitalme | Jul 1, 2022 | Sin categoría
A continuació des de Cal Manelet t’expliquem les sis raons per sortir a dinar fora: No t’has de preocupar per què preparar. Segur que no pensar per un dia què fer de menjar et vindrà genial. A més, en aquestes ocasions sempre temem que els nostres...