Menjar cargols a la llauna a Canyelles

caracoles a la llauna en Vilanova i la geltrú Canyelles

Si busques el lloc on menjar els millors cargols a la llauna a Canyelles visita el Restaurant Cal Manelet

 

Experts en cargols a la llauna a Canyelles

Els cargols a la llauna a Canyelles, són un dels plats típics de la cuina catalana, amb clares influències de la gastronomia francesa. Els cargols es cuinen col·locats en una safata de llauna d’aquí el nom cargols a la llauna (que es tradueix “a la llauna”). La llauna es col·loca al forn amb els cargols condimentats i, segons recepta, amb salsa picant.

Si busques un restaurant a Canyelles per menjar aquest plat exquisit de la gastronomia catalana has de visitar Can Manelet.

Vols tastar els autèntics Cargols a la llauna a Canyelles?

Estarem encantats d’atendre’t i oferir-te el millor de la gastronomia catalana, carns a la brasa, calçotades i també tenim menús diaris

Cargols a la llauna a Cal Manelet a Canyelles, Barcelona

 

No hi ha millor lloc per menjar cargols a la llauna a Canyelles que al nostre restaurant Cal Manelet! Una deliciosa especialitat catalana que captivarà les papil·les gustatives amb el sabor tradicional i reconfortant. Acompanyats d’una copa de vi local i envoltats del bell paisatge de Canyelles, gaudiran d’una experiència gastronòmica única que voldran repetir una vegada i una altra. Els esperem per compartir aquesta delícia culinària al nostre acollidor restaurant!

No et conformis amb imitacions prova els autèntics cargols a la llauna a la província de Barcelona

Molts restaurants diuen que serveixen cargols a la llauna encara que, adaptant-se a les cuines actuals, en lloc de fer-los com estan més rics i és típic: a la brasa, els fan al forn. Tots sabem que no és mai el mateix sabor quan enfornem alguna cosa que quan es fa a la brasa. Per això has de venir a menjar cargols a la llauna a Canyelles.

Al Cal Manelet preparem els cargols a la llauna a Canyelles de la manera més autèntica a la brasa d’un foc de llenya per donar el sabor inimitable de la cuina a la brasa. Els millors cargols de proximitat arriben al nostre restaurant de Canyelles per crear un plat saborós que servim amb dècades d’experiència per aconseguir preparar-lo a la perfecció una vegada i una altra.

 

Cargols a la llauna a la brasa a Cal Manelet a Canyelles, Barcelona

Cargols a la llauna a Canyelles

Troba el millor del menjar tradicional a Canyelles

La cuina de Cal Manelet no es limita als millors cargols, sinó que fent bon ús de les receptes de cuina tradicional catalana casolana i els productes de temporada (calçots, bolets, carxofes, etc.), la carta de Cal Manelet ofereix varietat de plats de peix i carn, elaborats a la brasa, al forn ia la llosa.

Trobaràs a la nostra carta esquena de xai al forn, xató, Bull de tonyna, arrossos i paelles fetes sobre la brasa i menús del dia que ofereixen molt bona relació qualitat preu.

Vols tastar la cuina catalana casolana a Canyelles?

T’oferim el millor de la gastronomia catalana, carns a la brasa, calçotades i tenim també menús diaris

Cargols a la llauna a Canyelles
Cargols a la llauna a Canyelles
Diferencies de la carn a la brasa i a la plancha

Diferencies de la carn a la brasa i a la plancha

Tant la carn a la brasa com la carn a la plancha tenen els seus propis avantatges i característiques distintives. A continuació, es presenten alguns avantatges de cada mètode de cocció: ·Avantatges de la carn a la brasa: Sabor fumat: La carn a la brasa es cuina...

Llegir més
Com es cultiven els calçots?

Com es cultiven els calçots?

Els calçots són una varietat de ceba tendra típica de Catalunya i el seu cultiu és semblant al de la ceba comuna. A continuació des de Cal Manelet us presentem els passos generals per cultivar calçots:   Preparació del terreny: els calçots prefereixen un sòl ben...

Llegir més
Beneficis de cuinar a la brasa

Beneficis de cuinar a la brasa

Cuinar a la brasa és una tècnica culinària popular a tot el món. A més de ser una forma deliciosa de preparar aliments, també té una sèrie de beneficis per a la salut. Aquí te'n deixem alguns:   Reducció del greix: en cuinar a la brasa, el greix es fon i cau a...

Llegir més