Menjar cargols a la llauna a Canyelles

caracoles a la llauna en Vilanova i la geltrú Canyelles

Si busques el lloc on menjar els millors cargols a la llauna a Canyelles visita el Restaurant Cal Manelet

 

Experts en cargols a la llauna a Canyelles

Els cargols a la llauna a Canyelles, són un dels plats típics de la cuina catalana, amb clares influències de la gastronomia francesa. Els cargols es cuinen col·locats en una safata de llauna d’aquí el nom cargols a la llauna (que es tradueix “a la llauna”). La llauna es col·loca al forn amb els cargols condimentats i, segons recepta, amb salsa picant.

Si busques un restaurant a Canyelles per menjar aquest plat exquisit de la gastronomia catalana has de visitar Can Manelet.

Vols tastar els autèntics Cargols a la llauna a Canyelles?

Estaremos encantados de atenderte y ofrecerte lo mejor de la gastronomía catalana, carnes a la brasa, calçotades y también tenemos menús diarios

Cargols a la llauna a Cal Manelet a Canyelles, Barcelona

 

No hi ha millor lloc per menjar cargols a la llauna a Canyelles que al nostre restaurant Cal Manelet! Una deliciosa especialitat catalana que captivarà les papil·les gustatives amb el sabor tradicional i reconfortant. Acompanyats d’una copa de vi local i envoltats del bell paisatge de Canyelles, gaudiran d’una experiència gastronòmica única que voldran repetir una vegada i una altra. Els esperem per compartir aquesta delícia culinària al nostre acollidor restaurant!

No et conformis amb imitacions prova els autèntics cargols a la llauna a la província de Barcelona

Molts restaurants diuen que serveixen cargols a la llauna encara que, adaptant-se a les cuines actuals, en lloc de fer-los com estan més rics i és típic: a la brasa, els fan al forn. Tots sabem que no és mai el mateix sabor quan enfornem alguna cosa que quan es fa a la brasa. Per això has de venir a menjar cargols a la llauna a Canyelles.

Al Cal Manelet preparem els cargols a la llauna a Canyelles de la manera més autèntica a la brasa d’un foc de llenya per donar el sabor inimitable de la cuina a la brasa. Els millors cargols de proximitat arriben al nostre restaurant de Canyelles per crear un plat saborós que servim amb dècades d’experiència per aconseguir preparar-lo a la perfecció una vegada i una altra.

 

Cargols a la llauna a la brasa a Cal Manelet a Canyelles, Barcelona

Cargols a la llauna a Canyelles

Troba el millor del menjar tradicional a Canyelles

La cuina de Cal Manelet no es limita als millors cargols, sinó que fent bon ús de les receptes de cocina tradicional catalana casolana i els productes de temporada (calçots, bolets, carxofes, etc.), la carta de Cal Manelet ofereix varietat de plats de peix i carn, elaborats a la brasa, al forn ia la llosa.

Trobaràs a la nostra carta esquena de xai al forn, xató, Bull de tonyna, arrossos i paelles fetes sobre la brasa i menús del dia que ofereixen molt bona relació qualitat preu.

Vols tastar la cuina catalana casolana a Canyelles?

T’oferim el millor de la gastronomia catalana, carns a la brasa, calçotades i tenim també menús diaris

Cargols a la llauna a Canyelles
Cargols a la llauna a Canyelles
Com cuinar els calçots?

¿Cómo cocinar los calçots?

En Cal Manelet Restaurant sabemos que hay muchas formas de cocinar los calçots, pero la mejor indiscutiblemente aparte de ser la tradicional es hacerlos a la brasa. Pero no a la brasa tal y como nos imaginamos sino al fuego de ramillas de vid, que es la forma original de...

leer más
Beneficis dels cargols per a la salut

Beneficios de los caracoles para la salud

Los caracoles se encuentran en todas partes y aunque a la mayoría de los jardineros no les gustan, los caracoles son una comida culinaria, aunque no apta para todos los gustos. Aunque repugnantes para muchas personas, los caracoles se consumen en todo el mundo y son...

leer más
10 plats típics de la cuina catalana

10 platos típicos de la cocina catalana

Pan con tomate Uno de los aperitivos más comunes en cualquier mesa catalana consiste en una rebanada de pan untada tomate, con un poco de sal y aceite. Puede acompañar embutidos como el látigo, verduras asadas o pescado abonado. Calçots con salsa romesco En los últimos meses...

leer más